Týdenní menu

Pondělí - 20. 1. 2020
polévkaCuketový krém s parmezánem38 Kč
menu IMelanzane Parmigiana - zapečený lilek, rajčata, mozzarella, parmezán119 Kč
menu II"Souvlaki" z marinovaných kuřecích stehen s tzatziki, salátem a pečenými bramborami135 Kč
exclusiveRyba dle denní nabídky s těstovinami "aglio olio a peperoncino"210 Kč
Úterý - 21. 1. 2020
polévkaKulajda s koprovým olejem38 Kč
menu ITagliatelle Primavera - restovaná zelenina, rajčata, bylinky, parmezán119 Kč
menu II"Pastýřský koláč" z kachního masa zapečený se šťouchanými bramborami135 Kč
exclusiveTelecí "hanger" steak s pepřovou omáčkou a bramborovými rösti195 Kč
Středa - 22. 1. 2020
polévkaRajčatová polévka s créme fraiche38 Kč
menu ISpaghetti s parmskou šunkou, mladým špenátem a parmezánem119 Kč
menu IIZnojemská hovězí pečeně s jasmínovou rýží135 Kč
exclusive"Fish´n chips" z tresky s hráškovým pyré, tatarskou omáčkou a smaženými hranolky210 Kč
Čtvrtek - 23. 1. 2020
polévkaFazolová polévka s klobásou38 Kč
menu IParmezánové risotto s čerstvou rukolou119 Kč
menu IIZadělávané kuře na bílém víně a smetaně s vařenými bramborami135 Kč
exclusiveRoastbeef s grilovanou zeleninou, bramborami grenaille a omáčkou z hrubozrnné hořčice195 Kč
Pátek - 24. 1. 2020
polévkaKuřecí vývar s masem a krupicovými noky38 Kč
menu ISpaghetti Pomodoro - česnek, rajčata, bazalka, parmezán119 Kč
menu IIŘízek z vepřové pečeně s vídeňským bramborovým salátem135 Kč
exclusiveFilet candáta s holandskou omáčkou a glazovanou zeleninou210 Kč
Sobota - 25. 1. 2020
polévkaCizrnový krém s chorizem
hl. jídloVepřová líčka na víně s dýňovým pyré a restovanou kořenovou zeleninou
moučníkProfiteroles s mascarpone a čokoládovou omáčkou295 Kč
Neděle - 26. 1. 2020
předkrmBůvolí mozzarella se sicilskou caponátou a bazalkovým pestem
hl. jídloKuřecí "Piccata Milanese" (vejce, parmezán) s těstovinami a rajčatovou omáčkou
moučníkCitrusová panna cotta s malinovou omáčkou295 Kč