Náš šéfkuchař

Miroslav Barcík: “Gastronomie je mým životním stylem.”

sefkuchar_foto
 
Miroslav Barcík pro vás v Restauraci Aquarium připravuje speciality už od roku 2014. Bohaté zkušenosti načerpal i ve Velké Británii, kam si na několik let z České republiky “odskočil”. Mirek za kanálem La Manche působil v prestižních londýnských restauracích. “V Londýně jsem pracoval ve francouzské restauraci CLOS MAGGIORE (World's Most Romantic Restaurant 2016) a absolvoval stáž v restauraci MARCUS WAREING (2** Michelin),” může se se skromností sobě vlastní pochlubit náš šéfkuchař. Po návratu domů měl Miroslav Barcík možnost spolupracovat i se špičkovými českými šéfkuchaři Mirkem Kalinou, Michalem Göthem nebo Martinem Štanglem (Michelin Bib Gourmand).
 
“Gastronomie je mým životním stylem. Přemýšlím o ní pořád. Nyní jsem šťastný, že mohu být součástí Aquarka, kde máme ty nejlepší hosty,” uzavírá Mirek Barcík.
 
Dobrou chuť a skvělý gurmánský zážitek